Buffetten
^Feestbuffet
Aperitiefhapjes van de chef (bordjes/persoon)
Koud buffet met roze zalm, trio van gerookte vis, gevulde eieren, varkens gebraad, rosbief,gevulde avocado, tomaat garnaal, meloen met parmaham, paling in 't groen en aangepast garnituur
Feestelijke soep naar keuze
Warm buffet met kippenfilet in dillesaus, djevedje (kalfsragout), baarsfilet in currysaus.
Vergezeld van pasta en twee aardappelgerechten
Dessertenbuffet Koffie
^Landenbuffet
Stel een warm en koud buffet samen met gerechten uit verschillende landen.
Deze gerechten worden uitgestald in een kraampje aangepast aan het gekozen land.
Om praktische redenen kunnen er maximum drie landen worden gekozen.
Naast de gerechten die er per land vermeld zijn worden er afhankelijk van het aanbod typische specialiteiten gebruikt om het geheel aan te kleden.
Als afsluiter wordt er een dessertenbuffet aangeboden.
^Paella
Paella is een rijstgerecht en komt oorspronkelijk uit Valencia.
Dit eenpansgerecht komt uit de omgeving van de Albufera, een uitgestrekt rijstgebied ten zuiden van de stad. Hier wordt sinds de dertiende eeuw rijst verbouwd.
Wij maken de paella bij u ter plaatse klaar in originele Spaanse paellapannen. Uw gasten genieten mee van het spektakel en zien hoe de paella bereid wordt.
De paella is steeds een volledige maaltijd en uw gasten kunnen zich naar hartelust laten bedienen.
^Tapasbuffet:
Een ongekende variëteit aan verschillende smaken
Het woord tapa betekent letterlijk 'deksel'. Vroeger had men in Spanje de gewoonte om op een glas wijn of bier een dekseltje te leggen. Stilaan legde men op hetdekseltje allerlei kleine hapjes en zo ontstond het woord tapa. Ons tapasbuffet is steeds een volledige maaltijd en bestaat uit warme en koude tapas. Uw gasten kunnen zich naar hartelust bedienen en meerdere malen aanschuiven aan het buffet.
Het menu wordt samengestelt uit 5 warme en 5 koude gerechten, en 2 dessertjes per persoon. Keuze uit:Serranoham, chorizo, gemarineerde ansjovis, manchegokaas, gemarineerde geitenkaas, tortilla, paprikasalade, gazpacho, diverse soorten olijven, patatas bravas, gambas, gefrituurde inktvisringetjes, paddenstoelen met look, Tostada met mozzarella en basilicum, Kipballetjes met pruimensausb, Gegratineerde mosselen, Kipsaté met marinades, bruchetta met pesto, salade met ansjovis, Gevulde eieren, Kruidenboter, Knoflook aardappel salade, Geserveerd met stokbrood, focaccia, en aangepaste garnituren en sausen.
Desserten: |
Chocomousse |
|
Kokosrijst |
|
Créme Catalan |
^Tapas & paella
Combineert u liever tapas met paella? Ook dat is mogelijk.
Hier worden de warme tapas vervangen door een heerlijke paella. Uw gasten kunnen zich bedienen aan het koude tapasbuffet als voorgerecht en daarna aan de paella als hoofdgerecht.
^Wok
In een originele wok worden volgende gerechten klaar gemaakt terwijl uw gasten toekijken.
Rosbief met groente uit de wok
Kip uit de wok met mandarijntjes
Gekruide varkensvleesreepjes
Vergezeld van aangepaste sauzen en twee soorten rijst.
^Tipan Yaki
Grilplaat
Op een grilplaat worden uw gerechtjes klaar gemaakt terwijl u toekijkt.
Stel zelf u gerecht samen uit verschillende groentjes en vleessoorten.
^Barbecue
Papillot van roodbaars met venusschelpen, citroengras,
kokosmelk en courgette
Gegrilde kipfilet met kruiden
Gebraden varkenshaas met meirapen, tijm, sluimererwten en honing
Rosbief met zuiderse saus
Gegrilde aardappelen
Buffet van koude groenten en sausen
Broodassortiment |
|
Bananen met nouga en chocolade
Ananas met Mandarine Napoléon
Gegrilde mango met peperkoek
Mogelijkheden
Deze gerechten geven slechts een idee, wij stellen voor u graag een aan uw specifieke smaken aangepast menu op.
|