Hoofding
Bovenmenu
  §  
 
 
  Receptie  
 
 
  Voorgerechten  
 
 
  Tussengerechten  
 
 
  Hoofdgerechten  
 
 
  Desserten  
 
 
  Buffetten  
 
 
  §  
Foto

Receptie en hapjesbuffet

Warme hapjes gepresenteerd op aperitiefbordje

Lasagne van zalm
Scampi 's diabolique
Kwartelboutjes van de chef (druiven)
Duo van tijgergarnaal en Ganda ham
Roemeens hartig soepje
Kippenboutje cocoscurry
Visdobbelsteentjes met kreeft
Tongrolletje op de manier van de chef
Lamsfiletnootje met perenstukje in wijnsaus
Varkensblokjes met verse vijgen

Koude hapjes gepresenteerd in aperitiefbordje

Visterrine met zure room en kaviaar
Griekse sla van kip met garnituur
Siciliaanse sla met garnalen
Aardbeiencocktail
Gerookte kwartel met appel-selder-sla
Gaspachio van Ganda ham en Parmezaner
Saffraan soepje

Hapjes Buffet

Zuiderse meloen met gerookte ham
Verse zalm met zeegarnituur
Tomaat met grijze garnalen
Gemarineerde kalkoenfilet met fruit
Gerookte zalm met mierikswortelsaus
Speenvarken met pistache noten
Assortiment van warme en koude toasten

Bodem
Contacteer ons Home Reserveer Pc-pro design