Receptie en hapjesbuffet
Warme hapjes gepresenteerd op aperitiefbordje
Lasagne van zalm
Scampi 's diabolique
Kwartelboutjes van de chef (druiven)
Duo van tijgergarnaal en Ganda ham
Roemeens hartig soepje
Kippenboutje cocoscurry
Visdobbelsteentjes met kreeft
Tongrolletje op de manier van de chef
Lamsfiletnootje met perenstukje in wijnsaus
Varkensblokjes met verse vijgen
Koude hapjes gepresenteerd in aperitiefbordje
Visterrine met zure room en kaviaar
Griekse sla van kip met garnituur
Siciliaanse sla met garnalen
Aardbeiencocktail
Gerookte kwartel met appel-selder-sla
Gaspachio van Ganda ham en Parmezaner
Saffraan soepje
Hapjes Buffet
Zuiderse meloen met gerookte ham
Verse zalm met zeegarnituur
Tomaat met grijze garnalen
Gemarineerde kalkoenfilet met fruit
Gerookte zalm met mierikswortelsaus
Speenvarken met pistache noten
Assortiment van warme en koude toasten