Hoofding
Bovenmenu
  §  
 
 
  Receptie  
 
 
  Voorgerechten  
 
 
  Tussengerechten  
 
 
  Hoofdgerechten  
 
 
  Desserten  
 
 
  Buffetten  
 
 
  §  
Foto

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vis: suggesties
Hoofdgerechten vlees: suggesties

^Hoofdgerechten vis

Tongfilets op prei, mousselinesaus en mosselen

Zalmstuk op z 'n Oostends
Griet met een tongstrelende truffelmousseline en zalig krokant gebakken groene aspergeslierten

Kabeljauw uit de oven op een bedje van de allerbeste aardappelmousse die u zich kan inbeelden, afgewerkt met een verrassende peterseliesaus en verse grijze garnalen
Visgerechten


^Suggesties:
Dikke zeetong met versgepelde grijze garnalen en een gekarameliseerde fumet van het beste van de zee
Gepocheerde leng in een zalige dillesaus vol fijne oesters

Tonijn in een heerlijke rode wijnsaus en zacht gebakken prei

^Hoofdgerechten vlees

Kalfs- en varkensgebraad met groentenkrans

Varkensgebraad Orloff
Vol-au-vent
Opgevulde kipfilet met druiven
Kipfilet op Schotse wijze

Ossentong in Maderasaus

Piepkuiken met seizoengroenten
Konijn op Vlaamse wijze

Parelhoen met gestoofd witloof

Kalkoenrollade met fruitgarnituur
Vlaamse stoofkarbonaden

Kalkoenstoofkarbonade
Kalfsfilet gegratineerd met broccoli Bordelaisesaus

Ossenhaas met morieljes en zilveruitjes
Eendenborst met variatie van pepersoorten

Lamsfilet, groenten en mosterdsaus
Varkenshaasje, jonge groenten, Portosaus
Kalkoenfilet met sperziebonenassortiment

Kalkoentournedos, fruit en champignonsaus

Mignonette, gegrilde tomaat, sperzieboontjes, bieslooksaus

Gemarineerd hespengebraad, erwten, wortelen, Portugese saus

Kalkoenhaasje, basmatie fruitgarnituur, druiven
Kalkoenhaasje, Louisianasaus (peper, champignonsaus),wortelen
Entrecôte, seizoensgroente, choronsaus

Lamsbout, dragonsaus, groenten
Kalfslever, gekarameIliseerde appelen, Calvadossaus

Stoofpotje van konijn
Gents gebraad, brunoise roomsaus

Supplement frietjes, puree, hertoginnenaardappelen, aardappelsoufflé

Vleesgerechten
Vleesgerechten
Vleesgerechten


^Suggesties:
Sappig gebakken eendenborst met een milde mosterdtijmsaus, een puree van zoete aardappelen en een julienne van witloof

Kippenborst met Xerez-azijn, een vleugje truffel en lekkere preistoemp

Met mozzarella gevulde en parmaham omwikkelde kipfilet omgeven door een verfijnde tomaatmascarponesaus
Fijne kalfsoesters met een luxueuze saus van gesmolten schapenkaas, champignons en erwten
Steak Rossini op onze wijze
Lamsribbetjes met een romige mokkasaus en perencompote
Heerlijk varkenshaasje met een cognac-siroopsaus, zalig gestoofd witloof en een smeuïge preipuree

Bodem
Contacteer ons Home Reserveer Pc-pro design